Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen én antwoorden in één overzicht

Tickets

Ja, iedere pagina is beveiligd door middel van een SSL-certificaat (te herkennen aan ‘https://’). Tijdens het afhandelen van je betaling worden je gegevens beveiligd door onze partner Adyen. Meer informatie over veilig betalen vind je op de website van onze partner Adyen

Nadat je bestelling is betaald en afgerond, ontvang je binnen een paar minuten een bevestigingsmail inclusief je e-ticket(s) als pdf’s. Als je na een paar uur nog mail hebt (kijk ook even in je spam- of junkmap), kun je contact opnemen met onze klantenservice.
 

VONK18-tickets zijn alleen geldig op 27, 28, 29 en 30 december 2018. Madurodam-tickets zijn geldig tot aan het einde van het kalenderjaar tenzij anders vermeld.

Ja, dat kan. Met een dagticket kun je overdag al het park in en ’s avonds blijven. Goed om te weten: VONK18 is in de Kerstvakantie. Koop dus een dagticket ‘weekend & vakantie’ als je overdag naar Madurodam wil én ’s avonds naar VONK18.

Liever niet, want we willen zo duurzaam mogelijk zijn. Je kan je online ticket op een smartphone of tablet tonen bij de kassa. Printen is dus echt niet nodig.

Over VONK18

Op 27, 28, 29 en 30 december 2018 kun je naar VONK18.

Elke avond kun je met je VONK18-ticket om 17:30 uur binnenkomen. Het park zelf is dan gesloten. Om 18:30 uur start de openingsshow. Tussendoor heb je dus ruim de tijd om iets lekkers te eten op het winterse terras bij ons Panorama Café. Na de openingsshow is het park tot 21:00 uur open.

VONK18 is voor jong en oud. Voor alle ouders, grootouders en ook voor kinderen (tussen 6 en 16 jaar) is het een leuke avond uit.

Bereikbaarheid

George Maduroplein 1 in Den Haag.

Vanuit richting Centrum (A12, A4) 
Volg de borden Madurodam tot aan de oprit van het Hubertusviaduct. Daar rijd je rechts het viaduct op, blijft rechts rijden en neemt de eerstvolgende afrit richting Madurodam. Beneden aan de afrit sla je links af (onder het viaduct door) en vind je het parkeerterrein aan je rechterhand.

Vanuit richting Wassenaar/Amsterdam (A44/N44, A4) 
Rijd richting Madurodam via N14 richting Scheveningen, eindigend op het Hubertusviacuct. Daar rijd je rechts het viaduct op, blijft rechts rijden en neem de eerstvolgende afrit richting Madurodam. Beneden aan de afrit sla je links af (onder het viaduct door) en vind je het parkeerterrein aan je rechterhand.

Je kunt op verschillende manieren met het openbaar vervoer naar Madurodam komen:

  • Via Station Den Haag Centraal met tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand, halte Madurodam
  • Via Station Den Haag Hollands Spoor met tram 9 richting Scheveningen Noorderstrand, halte Madurodam
  • Via Scheveningen strand met bus 22 richting Duinzigt, halte Plesmanweg

Kijk voor meer informatie op www.9292ov.nl.

Tijdens de openingstijden kun je parkeren op het parkeerterrein van Madurodam. Dit kost € 8,50.

Je kunt het parkeerterrein oprijden tot een uur voordat het park sluit. Uitrijden kan tot een uur na sluitingstijd. Bekijk onze openingstijden.
 

Meer weten?